Våra grävmaskiner och lastare

Vi har flera modeller av grävmaskiner för de flesta behov och vi utökar ständigt vårt sortiment. Välj den grävmaskin eller lastare som passar er bäst och boka själv här på hemsidan.

Våra grävmaskiner och hjullastare går bra att hyra med förare. Du leder arbetet, vi gör jobbet!

Kubota KX027 2,6ton

Från 1599kr per dag exklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Kubota KX027-4 är en grymt stark och kapabel grävmaskin, den slår långt över sin viktklass. Ska du gräva en pool eller anlägga en grund till ett garage är detta maskinen för dig. Den har S40 fäste så i princip alla våra tillbehör passar till denna grävmaskin. Våra Kubota är utrustade med Engcon Rototilt och joysticks vilket gör dem otroligt enkla och smidiga att köra och använda.

Volvo ECR25D 2,6ton

Från 1499kr per dag exklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Detta är vår verkliga allround grävmaskin, något smidigare och mindre skrymmande än Kubota i samma viktklass. Den passar perfekt till alla typer av arbeten och mycket enkel att manövrera och köra. Volvon är utrustad med samma rototilt och styrsystem som Kubotan och därmed är den kompatibel med i stort sett alla våra tillbehör.

Volvo EC18E 1,8ton

Från 1099kr per dag exklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Volvo EC18E är trädgårdens och tomtens riktiga arbetshäst. Detta är en riktig grävmaskin i ett litet format, långt mer kraftfull och kapabel än de minigrävare som finns på marknaden. Vårt konkurrenskraftiga pris och låga fraktkostnader gör denna maskin till ett självklart val framför mindre minigrävare utan hytt.

Kubota RT260-2 2,6ton

Från 1399kr per dag exklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Denna hjullastare är oväntat stark och smidig, att den sen är lika enkel att köra som en personbil gör inte saken sämre. Hyr den för större schakt och planeringsprojekt eller som ett komplement till en grävmaskin. Finns även med pallgafflar och lyfter fantastiskt mycket för sin storlek.