Våra maskiner

Vi har fantastiska båtar för fiske, jakt och allmänt sjöliv. Eftersom vårt fokus är fiske så har vi båtar från det amerikanska märket Tracker. Detta är grymma och stabila fiskemaskiner som inte kommer gör dig besviken.

Tracker grizzly 1860cc

Från 1499kr per dag inklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Fantastiskt rymlig och stabil fiskebåt. Grizzly 1860 är byggd för långa dagar på sjön, den har plats för upp till fyra personer som fiskar samtidigt med all utrustning. Båten drivs av en 80hk Mercury fyrtakt som går som en dröm. En Motorguide Xi5 elmotor med ankringsfunktion sitter monterat i fören. Vi skickar med en Yeti kylbox som ni kan fylla med is och hålla mat eller dryck kall.

Tracker 1654 T Sportsman

Från 999kr per dag inklusive moms, rabatt vid längre hyra.

Tracker Grizzly 1654 T Sportsman är en mindre och smidig båt är byggd för fiske och jakt. Den är lika rejäl och enkel att framföra som sina större syskon men lämpar sig kanske bättre för lite mindre eller grundare vatten. Båten är utrustad med en 40hk fyrtakts Mercury som enkelt håller 20-25 knop i marschfart. I fören sitter en elmotor med alla funktioner som behövs för fiske. Vi skickar med en Yeti kylbox som ni fyller med is för att hålla mat och dryck kall under långa dagar på sjön.